Pošli mladý na skejta

Zpět k přehledu

Medvídci se spolčili s Ondřejem Veszeleiem a podporují jeho projekt Dětský skate camp. Jedná se o již druhý ročník ojedinělého dětského skate kempu v ČR určený pro děti ve věku 6-15 let.

A co na to Ondřej? 

Vzhledem k dnešním trendům jsme zvolili pro děti ideální kombinaci moderní volnočasové aktivity a klasického kempu. Sice nás to stojí spoustu úsilí z našeho volného času, ale jdeme si tvrdě za naším cílem. 

Rádi bychom u dětí rozvíjeli již zapomenuté hodnoty a tradice jako je například férovost, týmová práce, respekt a v neposlední radě kamarádství.Také bychom rádi odbourali u rodičů jisté předsudky, které mají ohledně streetových aktivit.

O co se jedná?

Celý kemp bude probíhat v uzavřeném skate parku Kladno. Děti budou rozděleny do kategorií dle věku a samozřejmě zkušeností. Kemp se specializuje na děti a mládež od 6-ti do 15-ti let. Výuka je prováděna jak jinak než zkušenými profesionálními jezdci, kteří se aktivně věnují skateboardingu a mají s výukou již letité zkušenosti. Jako ke každému jinému sportu patří i ke skateování kvalitní strava a pitný režim a našim účastníkům bude podávána strava 5x denně a z toho dvě teplá hlavní jídla. Na děti během pobytu dohlíží lektoři, zdravotník a samozřejmě kempoví vedoucí.

Více info na https://www.facebook.com/detskyskatekemp nebo na http://detskyskatekemp.cz